“Urban Forest” PDF Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 3 d'agost de 2010 02:04
Col.lecció primavera-estiu 2011
 
Toni Francesc trasllada els boscos a la ciutat a Urban Forest” –primavera /estiu 2011-.
Aquesta col.lecció ens passeja per un bosc intel.ligent a on ens sentim més propers i en sintonoia amb el nostre entorn natural.
La fusta es converteix en el símbol de la col.lecció Aixa com del consumidor ecològic, implicat amb el medi ambient i que busca una nova modernitat basada en la reutilització d’elements naturals.
Urban Forest” és una col.lecció tan versátil com la fusta i que segons el seu tractament pot oferir la seva cara més salvatje i natural, com veiem en els arbres i la seva escorça, o a la mateixa vegada la part més elaborada i treballada, com la fusta tallada i modelada. Aixa aconseguirem prendes que mostren un joc de formes tosques i envolvents amb altres de volums nets, linies rectes i suaus.
La gamma de colors és extreta de paisatges naturals a on predominen tonalitats neutres com beixos, blancs i grisos que contrasten amb punts en tosn grocs, turquesas i corals.
Els teixits tenen el seu propi llenguatge orgànic i les prendes barregen fibres naturals com el lli, el cotó i la seda aportant textura i vida a les prendes.
 Design by Utopia.G