"Contemplació" PDF Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 3 d'agost de 2010 02:01
Col.lecció tardor-hivern otoño-invierno 2009-2010
 
Contemplació, visiona la natura en ambients irreals i paisatjes latents, mitjançant la inspiració de la fotografia contemporània i la reinterpretació del surrealismo.
Aílla objectes del seu context, per tal de recuperar l’essència i Aixa adquirir individualitat i permet fixar la mirada.
Pretèn tornar a la natura el valor contemporani i reflexiu del pasta.
La recerca fins al inaccesible, permet transformar la cotidianitat en un somni i crear atmosferes ambigúes on es barregen ambients freís amb càlids, elements masculins amb femenins, natura fictícia inmersa en un estat de comteplació.
Fugir a un estat metafísic de les postres visions personals i endiosar-nos en la profunditat de l’ànima.
La paleta de colors està inspirada en paisatges nocturns, reflexats per la llum de la lluna, i aportant Aixa la innovació en materials orgànics i tecnològics, juntament a texturas i brillantors que es contraposen i barregen entre sí.
La recerca constant de la renovació aporta a la col.lecció una importancia fins als detalls, aconseguint una imatge completa i vanguardista.
La valoració d’elements naturals estructurals mitjançant l’experimentació del patronatge, té la finalitat de realzar zones específiques del cos i atorgar’ls-hi Aixa major valor, provocant una visió reflexiva…contemplació.
 Design by Utopia.G