"Artificial Life" PDF Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 3 d'agost de 2010 02:04
Col.lecció tardor-hivern otoño-invierno 2010-2011
 
La col.lecció tardor hivern 2010-2011, ès una metáfora entre l’home i la màquina. Una mirada crítica del futur sense separar les arrels del pasat i l’artesania.
Vivim en un món apresurat, fred i tecnòlogic per culpa de la masiva industrialització.
L’home se sent buit, la falta de identitat el fa no sentir-se feliç amb sí mateix i es resguarda en un món industrial decadent. Recuréis a la ciencia i la tecnología, amb la finalitat de solucionar els seus problemas i trobar el seu propi “jo”.
Les vies del tren i els clables elèctrics són un element esencial de la col.lecció, ja que mostren una visió panoràmica, és a dir, una perspectiva que s’allunya de la nostra vista i simbolitza l’estancament que sent l’home en el moment en que viu. Això simbolitza la necessitat de canvi i renovació. Una mirada esperanzada del futur.
La col.lecció es basa en una imatge andrògina, a on home i tecnología es fusionen. Totes les carències de l’home es solucionen amb objectes mecànics, és a dir, es forja a sí mateix amb elements industrials.
Els colors de la col.lecció s’extreuen de metalls oxidats i elements industrials.
Els teixits son el cotó, la viscosa i la seda, amb texturas i tons matitzats a través de processos de desgast.
Les formes i volums de les prendes consistiesen en un joc de peces de sobresusrten de la figura en zones com les espatlles o la cuixa. Destaquen les formes anguloses i els al.lerons de las peces, que donen en tot el seu conjunt una sensació de velocitat i dinamismo.
 Design by Utopia.G