Biografia Toni Francesc PDF Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 25 d'abril de 2012 00:00

Toni Francesc

Va néixer a Badalona, Barcelona, i des de ben petit es va sentir atret pel món de la moda. La seva mare era modista i Toni va crèixer al taller entre fils i patrons. Quan va cumplir la majoria d’edat va començar a estudiar a l’Institut de la moda de Barcelona i de seguida es va posar a treballar a l’empresa familiar on, més tard, crearia la seva pròpia línia.
Va presentar la seva primera col.lecció a la Fashion Week de Mèxic i a la Bread & Butter al 2007, destacant un estil fresc i dinàmic amb prendes molt funcionals pensades per una dona molt moderna, urbana i sofisticada.

Francesc busca la inspiració en la quotidianitat, al carrer i a la gent, i després interpreta el que veu al seu estudi: “a través dels meus dissenys vull comunicar les vivències del moment”. D’aquí algunes de les seves col.leccions més personals com “Sentiments” o “Water’s Mood”, a través de les quals donava un missatge humà i proper.
Toni basa el seu treball en l’experimentació, des dels teixits fins als patrons: “vull aconseguir la sencillesa i a la vegada l’impossible, que una prenda sembli fàcil tot i que no ho sigui” i el seu estil es reconeix en colors sobris i volums destacats i desafiants, però destacant la part més femenina de la dona.
Actualment presenta les seves col.leccions a la passarel.les de 080 Barcelona Fashion y Mercedes Benz Fashion Week Mèxic, tot i que també ha desfilat a la Mercedes Benz Fashion Week de Nova York, Cibeles Madrid Fashion Week o a la Russian Fashion Week.
Toni Francesc ha donat conferències sobre moda i empresa a algunes universitats mexicanes i també ha participat en una taula rodona en col.laboració amb la Cambra de Comerç Espanya-USA i Fashion Institute of Technology (FIT) a Nova York.

Des de setembre de 2011 les seves col.leccions es van posar a la venda al canal retail, primer a la seva primera botiga pròpia, i després a nivell internacional a través del portal digital Net Trendy  o al showroom Hipotenusa, a Vigo.

 


Design by Utopia.G